FOTBALULTIMELE ȘTIRI

CSC Șelimbăr a încheiat cantonamentul. Claudiu Niculescu: ”O perioadă benefică, băieții au muncit foarte mult”

CSC Șelimbăr încheiat seria jocurilor amicale din această iarnă cu o victorie, la Sibiu, scor 2-0 cu FC Unirea Dej. Mickael Panos și Gabreil Deac, au marcat în ultimul test de pregătire înaintea reluării Ligii secunde.

Golul lui “Mika” a fost marcat din lovitură liberă cu o execuție în forță, în partea dreaptă a porții adverse, iar Gabi a reușit un voleu de senzație în careul dejenilor.

Rezultatele jocurilor de pregătire

  • CSC 1599 Șelimbăr 1- 0 TS Podbeskidzie Bielsko-Biała (Liga 1 Polonia)
  • CSC 1599 Șelimbăr 0 -0 FK Andijon ( Uzbekistan – Super Ligă )
  • CSC 1599 Șelimbăr 1 -1 Sigma Omolouc II ( Liga 2 – Cehia)
  • CSC 1599 Șelimbăr 2-2 FC Sogdiana ( Uzbekistan – Super Ligă)
  • CSC 1599 Șelimbăr 2-0 FC Unirea Dej oficial

”Sunt mulțumit de toți jucătorii pe care îi am la dispoziție, s-au pregătit foarte bine. Au muncit foarte mult, a fost greu. Perioada asta a fost benefică pentru noi. A fost un test foarte util amicalul cu Unirea Dej, ne-a pus ceva probleme in prima repriză, băieții au înțeles ceea ce le-am cerut. O victorie bună pentru moral.

Vedem cum va fi vremea, de când ne-am întors din Antalya ne-am antrenat doar pe sintetic. Sper ca ora jocului Viitorul Pandurii Târgu Jiu, să fim apți din toate punctele de vedere, să încercăm să ne facem jocul.” a declarat Claudiu Niculescu, tehnicianul călărețiilor roșii, CSC Șelimbăr.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button