ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Pro Ski Cupa Speranțelor, încă o ediție de succes, la Păltiniș Arena (foto)

Păltiniș Arena a fost sâmbătă și duminică gazda etapei finale a Cupei Speranțelor organizată de către Asociația Arbitrilor de Schi Sibiu.

Sute de copii s-au trezit cu ”noaptea-n cap” pentru a ajunge cât mai repede pe pârtie și pentru a ”lupta” pentru un timp și o clasare cât mai bună în etapa finală. Alături de părinți, bunici și susținători, schiorii veniți din mai multe județe din țară s-au bucurat de zăpada proaspătă de la Păltiniș.

”Suntem fericiți că am reușit să organizăm toate cele 6 etape din cadrul campionatului Pro Ski Cupa Speranțelor 2024. Am avut participare numeroasă la fiecare etapă cea ce ne bucură enorm pentru că ne atingem scopul nostru principal, acela da a promova shiul alpin în rândul tinerilor.  Rezultatele se pot regăsi pe www.pro-ski.ro la secțiunea clasamente. Pe această cale dorim sa mulțumim tuturor participanților, părinților, antrenorilor, sponsorilor și partenerilor și abia așteptăm să ne revedem la edițiile următoare.” a declarat Andrei Păsat, organizatorul Pro Ski Cupa Speranțelor.

Clasament puncte AASS 2024

 

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button