BASCHETULTIMELE ȘTIRI

Patru componenți ai CSU Sibiu convocați la echipele naționale

BC CSU Sibiu anunță convocarea a patru dintre jucătorii săi la echipele naționale respective, pentru fereastra FIBA din luna februarie 2024. Este vorba despre Tomas Rinkevicius, Pavlin Ivanov, Rareș Uță și Nandor Kuti.

Rareș Uță și Nandor Kuti vor reprezenta România în meciul din precalificările pentru FIBA Basketball World Cup 2027, programat pe 22 februarie la Cluj-Napoca, în BT Arena, de la ora 19:00. Adversarul României va fi selecționata similară a Luxemburgului.

Pavlin Ivanov se va alătura naționalei Bulgariei pentru două partide din FIBA EuroBasket 2025 Qualifiers. Pe 22 februarie, Bulgaria va juca în Suedia, iar pe 26 februarie va primi vizita campioanei mondiale, Germania.

Tomas Rinkevicius va face parte din staff-ul Lituaniei, care are programate două meciuri în FIBA EuroBasket 2025 Qualifiers: pe 22 februarie, acasă contra Poloniei, și pe 26 februarie, în Estonia.

Toți cei patru jucători vor reveni la Sibiu după finalizarea meciurilor cu echipele naționale, pentru a se pregăti de partida din Liga Națională de Baschet Masculin cu Rapid București, programată pe 5 martie în Sala Transilvania din Sibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button