FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Darius Olaru: de la un singur gol la cel mai bun marcator din Liga 1 – ”A atins un nivel foarte bun la FCSB”

Darius Olaru (25 de ani) este unul dintre pilonii centrali ai echipei FCSB, liderul actual al campionatului României. Mijlocaşul adus de la Gaz Metan Mediaş are un rol semnificativ în ascensiunea bucureștenilor, contribuind considerabil prin aportul său ofensiv.

Olaru se află la cel mai prolific sezon al carierei sale, reușind un număr impresionant de 14 goluri în actuala stagiune. Performanța îl plasează pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu un avans considerabil de 4 goluri față de ceilalți competitori.

Creșterea sa este remarcabilă, având în vedere că în sezonul precedent a marcat un singur gol. Mihai Teja, fostul antrenor al lui Olaru de la Gaz Metan, a remarcat saltul calitativ al jucătorului: “La FCSB a atins un nivel foarte bun. Ajunge foarte des în faţa porţii, are calităţi deosebite, loveşte mingea excelent cu ambele picioare, munceşte mult la antrenamente.”, scrie orangesport.ro

Teja consideră că Olaru are potenţialul de a ajunge la o echipă și mai bună: “Îi doresc să plece la o echipă şi mai bună. Cu siguranţă va avea această ocazie.”

Secretul succesului lui Olaru constă în perseverență, determinare și ambiție, calități la care se adaugă talentul său natural. Capacitatea sa de a se infiltra în careu, de a finaliza cu precizie și de a trage de la distanță îl face un jucător complet.

Olaru este un jucător inteligent, cu o bună capacitate de efort, care se implică și în faza defensivă. Valoarea sa actuală de piață este de 6,5 milioane de euro, semnificativ mai mare decât suma de 600.000 de euro plătită de FCSB pentru transferul său în 2020.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button