SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

Simona Halep primește o veste excelentă în lupta pentru nevinovăție

Simona Halep continuă să lupte pentru a-și demonstra nevinovăția în scandalul de dopaj. După audierile de la TAS din 7-9 februarie și procesul intentat companiei Quantum Nutrition, o nouă informație vine să susțină argumentele campioanei noastre.

Suplimentul Keto MCT conține ingrediente chinezești necunoscute, înlocuind ingredientele din Oceanul Pacific specificate pe etichetă.

Această descoperire are un impact major în dosarul Simonei:

Crește credibilitatea argumentelor sale: Faptul că suplimentul conține ingrediente necunoscute susține afirmația Simonei că nu a consumat intenționat substanța interzisă Roxadustat.

Întărește poziția sa în procesul cu Quantum Nutrition: Utilizarea ingredientelor necunoscute poate fi considerată o neglijență din partea companiei, consolidând șansele Simonei de a obține despăgubiri. Oferă speranță pentru continuarea carierei: O eventuală decizie favorabilă din partea TAS ar putea permite Simonei să revină pe terenul de tenis.

Detalii din plângerea depusă de Simona Halep la CNN:

Simona a descris cum a consumat suplimentul Keto MCT din dorința de a-și îmbunătăți performanțele sportive. A subliniat că nu a avut niciodată intenția de a trișa și că a respectat mereu regulile anti-doping.A detaliat impactul devastator al scandalului asupra vieții și carierei sale.

Simona Halep nu se lasă doborată și continuă să lupte pentru a-și demonstra nevinovăția.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button