ULTIMELE ȘTIRI

Primul meci oficial din 2024. Liderul CSC Șelimbăr joacă duminică la Târgu Jiu

CSC 1599 Șelimbăr va juca la Târgu Jiu în prima partidă oficială din 2024. Elevii lui Claudiu Niculescu ocupă poziția de lider, cu 32 de puncte, iar Viitorul Pandurii ocupă locul 7 cu 23 de puncte.

Antrenorul echipei, Claudiu Niculescu, s-a declarat foarte mulțumit de desfășurarea cantonamentului: “A fost un cantonament lung, util și eficient. Am beneficiat de condiții de pregătire foarte bune, terenurile de antrenament, zona de refacere, toate au fost la superlativ. Pană și vremea a ținut cu noi, astfel încât ne-am putut desfășura antrenamentele și meciurile amicale exact așa cum ni le-am programat.”

În cele aproximativ 2 săptămâni petrecute în Turcia am disputat 4 partide amicale:

  • CSC 1599 Șelimbăr  1- 0 TS Podbeskidzie Bielsko-Biała (Liga 1 Polonia)

TS Podbeskidzie Bielsko-Biała ocupă locul 17 în prima ligă poloneză, având un lot cu valoare de piață estimat la 3,48 milioane euro, conform siteurilor de specialitate.Golul victoriei noastre a fost marcat de către George Monea, din lovitură cu capul, din centrarea lui Florinel Mitrea.

  • CSC 1599 Șelimbăr 0 -0 FK Andijon ( Uzbekistan – Super Ligă )

Cea de a doua partidă a adus o remiză albă pentru călăreții roșii, împortriva uzbekilor de la FK Andijon. Aceștia evoluează în prima ligă uzbekă de 2 ani de zile, consolidându-și poziția de echipă importantă. A terminat sezonul trecut pe locul 7.

  • CSC 1599 Șelimbăr 1 -1  Sigma Omolouc II ( Liga 2 – Cehia)

Al 3 lea duel de verificare a fost contra echipei secunde a unei formații de tradiție din Cehia, Sigma Omolouc.  Pentru noi a marcat Ciprian Natea, în minutul 45 al partidei.

  • CSC 1599 Șelimbăr  2-2 FC Sogdiana ( Uzbekistan – Super Ligă)

În meciul cu numărul 4, ne-am măsurat din nou forțele cu o formație uzbekă, de această dată, cu FC Sogdiana, colega de ligă a celor de la FK Andijon. A fost o partidă cu 4 goluri marcate. Pentru noi au marcat George Monea și Tudor Călin.

Viitorul Pandurii Târgiu Jiu vs. CSC 1599 Șelimbăr este programat duminică, de la ora 17 pe stadionul ”Constantin Diță”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button