FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Doliu la ACS Păltiniș Rășinari. Ioan Ilie Bozdoghină ”a pierdut meciul” cu cancerul

Comunitatea fotbalistică din Sibiu este în doliu după pierderea lui Ioan Ilie Bozdoghină, un tânăr de 40 de ani care a pierdut lupta cu cancerul. Bozdoghină era un jucător important al echipei ACS Păltiniș Rășinari, dar a fost nevoit să renunțe la fotbal din cauza bolii, scrie presa locală.

Bozdoghină a fost diagnosticat cu cancer în vara anului 2023. De atunci, a luptat din greu cu boala, trecând prin numeroase tratamente la clinici din România și Germania. În luna decembrie a anului trecut, comunitatea sibiană s-a mobilizat exemplar pentru a strânge fonduri necesare pentru a-l ajuta să continue tratamentul în Germania.

Bozdoghină era un jucător talentat și dedicat echipei ACS Păltiniș Rășinari. Era cunoscut pentru spiritul său de echipă și pentru dăruirea sa pe teren. El va fi profund regretat de colegii săi și de toți cei care l-au cunoscut.

Numeroase mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare de către prietenii și colegii lui Bozdoghină. “Ai luptat ca un campion, dar boala a fost mai puternică. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris un prieten apropiat. “Ai fost un prieten loial și un camarad de nădejde. Ne va fi dor de tine”, a scris un coleg de echipă.

Ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Ioan Ilie Bozdoghină în această perioadă dificilă. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button