DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Medieșeanul Darius Olaru visează la o semifinală cu România la EURO 2024: ”Să marchez la EURO ar fi un vis devenit realitate”

Darius Olaru, mijlocașul FCSB-ului, are ambiții mari pentru echipa națională a României la Campionatul European din 2024. El crede că tricolorii pot ajunge până în semifinalele competiției.

Olaru a declarat că prioritatea sa este să se concentreze pe performanțele la club, pentru a fi convocat la EURO. De asemenea, el visează să marcheze un gol la turneul final, considerând că ar fi un “vis devenit realitate”.

Mijlocașul a subliniat că este important ca România să iasă din grupă la EURO, după care poate spera la o performanță mai bună. El a recunoscut că drumul până în semifinale este lung, dar este optimist cu privire la șansele echipei naționale.

Declarația lui Olaru vine după ce trofeul Campionatului European a fost prezentat la București. Evenimentul a stârnit entuziasmul fanilor români, care speră la o prestație bună a echipei naționale la EURO 2024.

Trofeul Campionatului UEFA EURO 2024 a fost prezentat miercuri suporterilor români la Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de Betano, în calitate de sponsor oficial global al turneului. La evenimentul care a avut loc la parterul Unirea Shopping Center au participat jucătorii Florinel Coman şi Darius Olaru (ambii de la FCSB), Nicuşor Bancu şi David Lazar (ambii de la Universitatea Craiova).

România a fost repartizată în Grupa E la turneul final al Campionatului European de fotbal – EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B.

Ultima componentă a grupei României la EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie, va fi decisă dintre câştigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda.

România va debuta pe 17 iunie, contra câştigătoarei play-off-ului B, la Munchen. Pe 22 iunie va avea loc meciul cu Belgia, la Koln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt.

România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 (sferturi de finală).

Tricolorii au câştigat fără înfrângere Grupa I a preliminariilor, din care au mai făcut parte Elveţia, Israelul, Belarus, Kosovo şi Andorra.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button