DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

CSC Șelimbăr vrea să joace la Sibiu meciurile din play-off. Remus Șerban: ”Încercăm să jucăm pe stadionul Municipal”

CSC 1599 Șelimbăr, condusă de experimentatul antrenor Claudiu Niculescu, continuă să domine Liga 2, menținându-se pe prima poziție a clasamentului.

Deși nu are drept de promovare și nu dispune de un stadion propriu, echipa nu a renunțat la ambiții și demonstrează un joc solid, cu o singură înfrângere în acest sezon.

Președintele clubului, Remus Șerban, a declarat pentru SportinSibiu.ro că abordarea echipei este una de victorie în fiecare meci. Determinarea și talentul echipei, sub conducerea lui Claudiu Niculescu, fac din CSC 1599 Șelimbăr o forță de temut în Liga 2, stârnind speranțe pentru o eventuală promovare în viitor.

Lider în Liga 2 – CSC Șelimbăr are o singură înfrângere

”Ne simțim foarte bine pe prima poziție. Am muncit mult să ajungem aici. Cu multă determinare, implicare și profesionalism, am demonstrat că putem ajungem unde ne-am propus. Am demonstrat că suntem puternici prin crearea unui grup extraordinar și o bună colaborare între jucători, staff-ul tehnic și staff-ul administrativ. Ne-am propus să terminăm sezonul regulat pe prima poziție. Așa cum v-am obișnuit, toate meciurile le abordăm doar la victorie” a mărturisit președintele Remus Șerban pentru SportinSibiu.ro.

CSC Șelimbăr vrea pe Municipal la Sibiu în play-off

”Încercăm să jucăm meciurile din play-off pe Stadionul ”Municipal” din Sibiu. În funcție de programul celor de la FC Hermannstadt, vom vedea dacă vom putea să disputăm toate meciurile pe ”Municipal”. Important este să găsim înțelegere și deschidere din partea autorităților. Stadiul lucrărilor la Arena din Șelimbăr este unul bun. Avem încredere că se vor face toate eforturile ca echipa să joace cât mai curând la Șelimbăr” a completat Remus Șerban, președintele CSC 1599 Șelimbăr.

CSC Șelimbăr vrea să devină Societate pe Acțiuni
”Ne-am manifestat dorința de a schimba statulul clubului într-o societate pe acțiuni. Vom începe să facem demersurile necesare, și la momentul oportun vă vom anunța acest lucru” a declarat pe final președintele CSC 1599 Șelimbăr, Șerban Remus pentru SportinSibiu.ro

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button