BASCHETULTIMELE ȘTIRI

CSU Andu Sibiu U15 încheie sezonul cu un onorabil loc 5 la Turneul Final de la Cluj Napoca

CSU Andu Sibiu U15 a încheiat astăzi sezonul competițional național cu un onorabil loc 5 la Turneul Final de la Cluj-Napoca. Băieții, pregătiți de Juris Vasiļjevs și Eduard Kirr, au avut un parcurs cu bune și rele, câștigând 3 meciuri și pierzând 2.

”Probabil cu mai multă atenție în primul turneu semifinal, dar chiar și în grupa de la Cluj Napoca, am fi putut juca semifinalele. Trecând peste acest mic regret inerent, credem că băieții și antrenorii lor merită toate felicitările pentru munca depusă de-a lungul acestui sezon, atitudinea și spiritul de luptă arătate. Mulțumiri de asemenea părinților pentru suportul lor, într-un an plin de provocări școlare.” au transmis reprezentanții clubului sibian pe pagina de Facebook.

Un turneu cu regrete și satisfacții:

  • Meciul cu Dan Dacian București: O prestație sub așteptări, cu doar 6 assisturi, 25 de turnoveruri și 26% la aruncări. Vulc (15p) și Kovacs (12p, 7r) au fost cei mai buni marcatori.
  • Victoria cu Îngerii Băniei Craiova: Băieții au revenit la jocul lor obișnuit, conducând de la început până la final. Kovacs a strălucit cu 21p, 6r și 4a, secondat de Vulc (17p, 5r, 2a) și Hășmășan (11p, 6r).
  • Înfrângerea cu U-BT Cluj Napoca: O mobilizare bună și o atitudine corectă, dar deciziile greșite în atac și ratele de la libere (17!) au privat echipa de victorie. Hășmășan (18p, 11r) a realizat un double-double, Kovacs a contribuit cu 13p, 3r și 4a, iar Vulc a bifat un alt double-double (11p, 10r).
  • Victoria cu CSM Târgu Mureș: Un meci controlat de băieții noștri, cu o scădere de randament în sfertul 2, dar un final liniștit. Vulc (16p, 8r), Hășmășan (15p, 9r) și Kovacs (14p, 5r, 4a) au fost cei mai remarcați.
  • Victoria cu Îngerii Băniei Craiova în meciul pentru locul 5: Un meci disputat, cu ambele echipe obosite, dar cu un final controlat de băieții noștri. Hășmășan (16p), Kovacs (14p, 9r, 2a) și Dogaru (10p, 11r) au contribuit semnificativ la victorie.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button