BASCHETULTIMELE ȘTIRI

liveVIDEO: BC CSU Sibiu vs. Rapid București

BC CSU Sibiu revine în acțiune marți, 7 martie, cu un meci pe teren propriu împotriva echipei Rapid București. Partida se va disputa la Sala Transilvania, de la ora 19:00, și contează pentru etapa a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95.

Echipa sibiană joacă din nou acasă după o pauză de o lună. La ultimul meci disputat în propria sală, BC CSU Sibiu a învins CSO Voluntari cu scorul de 84-79. De atunci, echipa a mai disputat trei meciuri, toate pierdute, dar a beneficiat de o pauză de două săptămâni datorită ferestrei FIBA.

Rapid București a impresionat la Final 8-ul Cupei României, unde a ajuns până în finală, pierzând în fața lui U BT Cluj-Napoca.

BC CSU Sibiu are un bilanț mai bun acasă, cu 6 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Rapid București a câștigat 4 meciuri și a pierdut 5 în deplasare.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în finala mică a sezonului trecut, când BC CSU Sibiu a câștigat medaliile de bronz după o victorie cu 82-78 la București.

Partida de marți va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Șerban Rașoga și Vlad Dumitrescu.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și Rapid București va putea fi urmărit în direct la Digi Sport, Prima Sport și FRB TV.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button