DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Președintele ACS Mediaș despre situația stadionului Gaz Metan – ”Sunt convins că în viitor lucrurile se vor regla”

Sâmbătă, trupa pregătită de Mihai Ianc, ACS Mediaș primește vizita formației din Bistrița, în primul duel oficial din 2024. Meciul cu Gloria Bistrița se va disputa pe terenul 8 Mai, iar partida va fi transmisă de FRF.tv.

”Meciul de sâmbătă cu CS Gloria Bistrița-Năsădu este un prim test, un prim examen, însă nu este un joc decisiv. Este unul obișnuit pe care noi îl tratăm ca pe oricare altul, la victorie.Sunt convins că vom fi susținuți de foarte mulți suporteri, iar pe această cale îi rog pe cei care vor să fie alături de noi să își procure biletele din timp întrucât numărul lor este limitat.” a mărturisit președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean în presa locală.

Stadionul GAZ METAN este al medieșenilor

”Legat de preluarea stadionului Gaz Metan s-au făcut demersuri și eforturi în acest scop, dar din păcate nu s-au finalizat cu succes. Modul în care compania Transgaz tratează această problemă reprezinta o ofensa adusă sportului, precum și o jignire la adresa comunității.

Reamintesc faptul că am transmis mai multe solicitari prin care ne-am asumat obligatia de a întreține întreaga bază sportivă și de a plăti toate utilitățile aferente. Dacă însă statul, sau o entitate a sa nu susține sportul, este clară direcția în care se îndreaptă societatea românească. Eu, totuși, sunt convins că în viitor lucrurile se vor regla, stadionul Gaz Metan este al medieșenilor și orice activitate sportiva trebuie sa se desfasoare acolo.

Nici nu vreau să mă gandesc că dacă vom accede într-un esalon superior să nu jucăm meciurile considerate pe teren propriu la Mediaș și să fim nevoiți să mergem în altă parte. Nu ar fi logic, nu ar fi normal ca echipa Mediașului să fie nevoită sa își joace meciurile de acasă, în alt oraș. Așadar, dragi iubitori ai fotbalului medieșean, vă așteptăm sâmbătă, în număr cât mai mare, la stadion, pentru a susține această frumoasă echipă “, a încheiat oficialul clubului.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button