DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

(video) Adrian Falub, antrenorul CS Gloria 2018 Bistrița înaintea derby-ului cu ACS Mediaș – ”O echipă greu de bătut. Au cea mai bună apărarea din seria noastră”

Adrian Falub, antrenorul echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a vorbit într-o conferință de presă despre partida de sâmbătă cu ACS Mediaș. Antrenorul se așteaptă la o partidă dificilă, spunând că Mediașul este o echipă greu de bătut.

ACS Mediaș și CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud se va disputa terenul 8 Mai, iar startul partidei este programat pentru ora 15:00.

”Începem campionatul cu cel mai dificil meci, cu o echipă care după părerea mea se poate gândi la promovare. Au cea mai bună apărare din seria noastră. Mediașul este o echipă greu de bătut. În pauză de iarnă au adus jucători de la Liga 1, jucători de la Liga 2 titulari. Întotdeauna primul meci după o pauză așa de lungă nu știi la ce să te aștepți” a declarat antrenorul Adrian Falub înaintea derby-ului cu ACS Mediaș.

Trupa pregătită de Mihai Ianc a terminat la egalitate scor 0-0 la ultimul joc de pregătire din pauza de iarnă, cu CSM Deva.

Un meci obișnuit, îl tratăm ca pe oricare altul.. la VICTORIE

”Meciul de sâmbătă cu CS Gloria Bistrița-Năsădu este un prim test, un prim examen, însă nu este un joc decisiv. Este unul obișnuit pe care noi îl tratăm ca pe oricare altul, la victorie.Sunt convins că vom fi susținuți de foarte mulți suporteri, iar pe această cale îi rog pe cei care vor să fie alături de noi să își procure biletele din timp întrucât numărul lor este limitat.” a mărturisit președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean.

Președintele ACS Mediaș despre situația stadionului Gaz Metan – ”Sunt convins că în viitor lucrurile se vor regla”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button