FOTBALULTIMELE ȘTIRI

CSC Șelimbăr joacă sâmbătă în deplasare la Tunari

CSC 1599 Șelimbăr joacă sâmbătă în deplasare cu CS Tunari, într-un meci ce constă pentru runda cu numărul 18 din Liga 2. Partida este programată pentru ora 11:00.

Etapa trecută, călăreții roșii au jucat ”acasă” pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, unde trupua lui Claudiu Niculescu s-a impus la limită scor 1-0 cu CS Mioveni. De cealaltă parte, CS Tunari revine pe teren propriu după victoria din deplasarea cu CSM Alexandria, scor 0-1.

”Traversăm o perioadă bună, dar nu s-a încheiat nimic, nu s-a încheiat campionatul și vom trata meciurile cu aceeași seriozitate și sper să reușim să acumulăm puncte în continuare”, a declarat Claudiu Niculescu, tehnicianul formației din Șelimbăr după partida cu CS Mioveni.

CSC 1599 Șelimbăr se află pe prima poziție în clasamentul Ligii 2, cu 38 de puncte. CS Tunari se află la sub solul clasamentului, cu 15 puncte – pe locul 17.

(video) Marius Grecu, primarul din Șelimbăr: ”Clubul se va transforma în societate pe acțiuni. Așteptăm cu nerăbdare finalizarea stadionului!”

CSC Șelimbăr vrea să joace la Sibiu meciurile din play-off. Remus Șerban: ”Încercăm să jucăm pe stadionul Municipal”

 

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button