DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

(video) Hermannstadt visează la play-off în ultima etapă! Măldărășanu: “Nu va fi un eșec, dar vom fi frustrați!”

Antrenorul echipei Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a declarat într-un interviu pentru iAMsport că echipa sa va lupta până la final pentru un loc în play-off, chiar dacă șansele sunt mici.

Antrenorul a apreciat opiniile care consideră că Hermannstadt merită să fie în play-off și a declarat că obiectivul echipei este de a termina mai sus decât anul trecut.

Nu va fi un eșec dacă nu vom ajunge în play-off, dar frustrare va exista, tocmai datorită parcursului pe care l-am avut. Au fost meciuri în care puteam scoate mai multe puncte”, a declarat Măldărășanu.

Noi, primul, plus jucătorii, plus patronii, care bagă bani, plus conducătorii, toată lumea își dorește. Eu, primul, îmi doresc, pentru că nu vreau să stau o viață la Sibiu. Mă simt bine, e adevărat, sunt fericit, mă bucur că lucrez cu astfel de jucători extraordinari, avem un grup frumos, dar îmi doresc să fac performanță, pentru că sunt conștient că altfel nu merg mai sus.”

Măldărășanu a criticat și sistemul de înjumătățire a punctelor la finalul sezonului regulat, considerând că este nedrept.

Nimănui nu îi convine! Ar fi benefică o schimbare. E un sistem dificil, acum probabil că s-a adoptat sistemul acesta la un moment dat, dar cred că ar putea fi modificat, adică cel puțin să rămâi cu punctele pe care le-ai câștigat pe teren.”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button