SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

Simona Halep revine pe teren la Miami – ”E greu să mă gândesc la rezultate”

Simona Halep a plecat spre Miami, unde va participa la primul turneu oficial de tenis după o pauză de peste un an și jumătate. Jucătoarea română a declarat că este emoționată, dar și nesigură în privința formei sale fizice și a rezultatelor.

Halep a mărturisit că a fost o perioadă obositoare, dar este bucuroasă că s-a făcut dreptate și că poate reveni pe teren. Totuși, ea nu știe la ce să se aștepte: “E greu să mă gândesc la rezultate. Acum vreau să văd cum mă simt pentru prima dată de la reîntoarcere”.

Jucătoarea română nu și-a stabilit încă obiective concrete, spunând că va lua totul pas cu pas: “Vreau să îmi dau seama cum mă simt la reîntoarcerea pe teren și după aceea îmi voi seta și obiectivele. Nu m-am gândit la următoarele turnee, vreau să văd cum e la Miami și după aceea.”

Halep a declarat că își dorește să participe la Jocurile Olimpice, dar știe că șansele de calificare sunt mici: “Îmi doresc să joc la Olimpiadă și voi face tot ceea ce trebuie ca să pot să mă calific, însă sunt șanse minime.”

Simona Halep va fi susținută la Miami de mama sa, care va veni ulterior, de fratele ei și de Horia Tecău.

Revenirea Simonei Halep este un moment important pentru tenisul românesc. Emoțiile sunt mari, dar incertitudinile persistă. Rămâne de văzut cum se va adapta jucătoarea la competiție după o pauză atât de lungă.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button