DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Alex Curtean după remiza din derby-ul cu CS Gloria 2018 – ”Un meci care se putea termina și mai bine”

Managerul sportiv al Asociației Club Sportiv Mediaș, Alex Curtean s-a declarat mulțumit de rezultat echipei din derby-ul cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, încheiat la egalitate scor 1-1.

Contactat de SportînSibiu, conducătorul clubului de pe malul Târnavei Mari, Alex Curteanu a declarat că echipa a dorit victoria, iar acest lucru s-a văzut în repriza secundă.

”Vrem să ne axăm total pe jocul și evoluția echipei, dar dacă ar fi să facem o remarcă la arbitraj, e aceea că cel mai clar fault din tot meciul în careu, a fost acela din minutul 85, când Tineiu a fost evident faultat de fundașul celor de la Bistrița. Suntem mulțumiți de evoluția echipei în general, dar până la urmă a fost un meci care se putea termina și mai bine și mai puțin bine. Prin jocul nostru și mai ales cel din a doua repriză, am arătat că ne dorim victoria și nu putem decât să felicităm jucătorii și staff-ul tehnic.” a declarat Alex Curtean pentru SportinSibiu.ro

Evoluția pe care ne-am dorit-o!

”Szilard a avut evoluția pe care ne-am dorit-o și a făcut un meci consistent, de altfel cum a avut întreagă echipă. Ne dorim să evidențiem importanta suporterilor și mai ales faptul că au simțit miza acestui meci și au venit într-un număr atât de mare. Putem doar să le mulțumim și pe viitor sperăm să le putem oferi altfel de condiții pentru un meci de fotbal profesionist.” a adăugat Alex Curtean, manager sportiv la ACS Mediaș.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button