FOTBAL

Dinamo, misiune dificilă la Sibiu – lot afectat de viroze și incertitudini legate de titulari

Echipa din Ștefan cel Mare se confruntă cu o serie de probleme medicale chiar înaintea meciului dificil de la Sibiu, din prima etapă a play-out-ului.

Misiunea se anunță cu atât mai complicată, cu cât nu se știe dacă ne vom putea baza pe tot lotul. După meciul cu UTA, Hakim Abdallah a acuzat ceva probleme medicale, după cum v-am anunțat în emisiunile RD1948, dar mai mult decât atât, se pare că o viroză a afectat o parte dintre jucători, care de astăzi revin la antrenamente, după ce au primit o zi de odihnă din partea lui Zeljko Kopic. Conform dinamo1948.club, Domagoj Pavicic a fost cel mai afectat și este incert.

Totodată, nu se știe încă dacă Dennis Politic poate evolua la Sibiu, deși a revenit la antrenamente, acesta nu este sigur dacă poate evolua duminică în prima etapă din play-out și o decizie în privința lui se va lua în zilele următoare.

După meciul cu Hermannstadt, urmează o pauză competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, timp suficient ca băieții să fie puși pe picioare.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button