FOTBALULTIMELE ȘTIRI

FC Hermannstadt vinde bilete pentru meciul cu Dinamo București

Conducerea clubului AFC Hermannstadt a stabilit prețul de vânzare a biletelor pentru partida cu Dinamo București din prima rundă a play-off-ului Ligii 1.

Până vineri, 15 martie 2024, suporterii pot achiziționa bilete online de pe platforma dedicată (COMANDĂ BILET). Prețul unui bilet este de 50 de lei la Peluză. Costul unui bilet pentru Tribuna 1 este de 100 de lei, iar la Tribuna a II-a, prețul unui tichet este de 90 de lei.

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului

IMPORTANT! La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

PROGRAM CASIERIA STADIONULUI MUNICIPAL SIBIU

– vineri,15 martie între12-18.
– sâmbătă, 16 martie între 12-18.
– duminică, 17 martie între 12-18:30.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button