ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

/foto/ Karatiștii de la Ippon Mediaș au revenit din Marea Britanie cu 12 medalii. Dora Hanga: ”Rezultatele ne dau curaj pentru Mondiale”

Sportivii de la CS Ippon Mediaș au obținut un rezultat remarcabil la prima etapă din WUKF European Tour 2024, competiție care a avut loc în weekend la Londra. Karateka medieșeni au reușit să cucerească 5 medalii de aur, 3 medalii de argint și 4 medalii de bronz.

La această primă etapă au participat peste 800 de sportivi din 81 de federații și cluburi. Mediașul a fost reprezentant de 5 sportivi la probleme de Kata și Kumite, sportivi legitimați la CS Ippon Mediaș.

Performanțe individuale:

  • Andrei Toma: 2 medalii de aur (kumite seniori -65 kg, kumite juniori -65 kg), 1 medalie de argint (kumite echipe seniori)
  • Samira Armenean: 1 medalie de aur (kata junioare), 1 medalie de argint (kumite senioare -55 kg), 1 medalie de bronz (kumite)
  • Mihai Toma: 1 medalie de argint (kumite echipe seniori), 1 medalie de bronz (kumite seniori +85 kg)
  • Andreea Dancu: 1 medalie de aur (kumite echipe cadete), 1 medalie de argint (kumite), 1 medalie de bronz (kumite 60 kg)
  • Diana Dobrin: 1 medalie de aur (kumite echipe), 1 medalie de bronz (kata)

”Suntem mandri de sportivii nostri. A fost prima competitie internationala pe anul acesta, iar rezultatele ne dau curaj pentru Campionatele Mondiale si Europene. Weekendul acesta vom participa cu sportivii clubului la Cupa Hara, cupa pregatitoare pentru Campionatele nationale. Scopul principal pe anul acesta este participarea la Campionatul Mondial din Mexic si la cel European din Polonia cu un total de 15 sportivi. Iar pentru sportivii peste 18 ani, participarea la toate cele 4 etape de European Tour si clasarea in primii 3 sportivi la finalul anului la categoriile lor.” a declarat Dora Hanga, antrenorul CS Ippon Mediaș

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button