DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/video/ Sibianul Viorel Hizo despre fotbalul de azi – ”S-a schimbat total, are multe lacune!”

Viorel Hizo, antrenorul cu o carieră impresionantă în fotbalul românesc, a vorbit despre viața sa după retragere, despre fotbalul de azi și despre diferențele dintre generațiile de jucători.

La 77 de ani, Hizo se declară sănătos, dar recunoaște că viața fără fotbal este grea. Se uită la meciuri, critică și pune la îndoială anumite tendințe din fotbalul modern.

Consideră că fotbalul s-a schimbat total și că această schimbare nu este neapărat una benefică. Dă exemplul lui Manchester City, o echipă care joacă un fotbal spectaculos, dar care are nevoie de jucători cu o tehnicitate și o inteligență tactică excepțională.

Hizo se întreabă de ce tinerii fotbaliști români care fac junioratul în Italia nu reușesc să se impună la echipe de top. Crede că le lipsește ceva, o atitudine mai agresivă, o șmecherie fotbalistică.

Deși regretă că nu a mai rămas în fotbal, Hizo consideră că era timpul să renunțe. Avea 67 de ani și atinsese deja borna de 500 de meciuri în Divizia A. Apreciază performanțele lui Mircea Lucescu și consideră că Răzvan Lucescu este pe urmele tatălui său.

Interviul integral poate fi citit pe site-ul iAMsport.ro.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button