FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Dinamo București vine la Sibiu – Întâlnire cu suporterii la Hotel Ramada

Duminică, 17 martie, de la ora 18:15, pe stadionul “Municipal” din Sibiu se va disputa partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo București, contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Suporterii “câinilor roșii” au anunțat că vor fi prezenți în număr mare la Sibiu pentru a-și susține echipa. Clubul sibian a pus la dispoziția fanilor lui Dinamo 3.000 de bilete.

Suporterii dinamoviști din Sibiu au ocazia să se întâlnească cu jucătorii antrenați de Zeljko Kopic (46 de ani) vineri, 16 martie, începând cu ora 19:30, la Hotel Ramada.

”Weekend-ul acesta echipa noastră de suflet vine la noi acasă! Deși meciul este duminică, ora 18:15, echipa noastră vine de vineri în Sibiu. Tot vineri, ora 20:00 la hotel Ramada clubul organizează un eveniment dedicat nouă, suporterilor. Vom avea ocazia să-i întâlnim personal pe jucătorii și antrenorii echipei noastre. De asemenea am fost informați ca și Fan Shop-ul clubului va fi prezent la eveniment. Așadar, vă invităm alături de noi să-i întâmpinăm cum trebuie pe jucători și să creăm o atmosferă cum numai noi, dinamoviștii știm! Ne vedem vineri, începând cu ora 19:30 la Hotel Ramada.” se arată într-un comunicat emis de Pagina oficială a suporterilor dinamoviști din Sibiu!

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button