DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Fotbalul județean din Sibiu revine cu victorii previzibile și o retragere regretabilă. Președintele AJF: ”Totul depinde de unele persoane. Dacă nu mai vor, echipele dispar”

La finalul săptămânii trecute, fotbalul județean din Sibiu a reînceput cu meciuri din Liga a IV-a și a V-a. Totuși, o umbră a fost aruncată peste competiție de retragerea echipei ACS Unirea Miercurea Sibiului, condusă de antrenorul Nicolae Grădinar.

Contactat de reporterii SportinSibiu.ro, președintele AJF Sibiu, Ioan Duma, a discutat despre prima etapă din noul an, dar și despre problemele cu care se confruntă Asociația Județeană de Fotbal Sibiu după retragerea echipei din Miercurea Sibiului.

”într-adevăr pauza de iarnă este una destul de lungă, dar să nu uităm, cluburile au avut prilejul de a participa la campionatul județean de futsal. Unii au răspuns invitației AJF Sibiu de a participa, altele s-au mulțumit cu jocuri amicale în această perioadă.” a declarat președintele AJF Sibiu.

Rășinari, Voința și Avrig – victorii în prima etapă din 2024

”Fiind prima etapă a returului campionatelor de Liga 4 și Liga 5, echipele încearcă să intre în ritmul competițiilor oficiale neexistând surprize în prima etapă. Echipele de la Liga 4, clasate pe primele 3 locuri și-au adjudecat victoria. La Liga 5, echipele clasate pe primele locuri au câștigat, nu au existat incidente. Poate la Seria Mediaș cele două egaluri făcute de primele formații din clasament aduc modificări.” spune Duma Ioan.

Retur la Liga 4 fără ACS Unirea Miercurea Sibiului

”într-adevăr retragerea echipei ACS Unirea Miercurea Sibiului est eo mare probleme în același timp și o provocare pentru AJF Sibiu de a se evita aceste lucruri în viitor și în același timp reorganizarea ligii a IV-a. Se demonstrează încă o dată că la acest nivel totul depinde de activitatea unei/unor persoane care dacă nu mai vor că continue echipele dispar. Vreau să îi mulțumesc public domnului Grădinar Nicolae pentru cea reușit să faci ani de zile la Miercurea Sibiului. Rămâne sigur echipa de Liga 5 care deocamdată își joacă șansele pentru accederea în Liga 4. Cea mai mare îngrijorare și preocupare a mea este baza sportiva, sper să fie îngrijită ca și până acum.” a mărturisit președintele AJF Sibiu, Duma Ioan.

Arbitrii din Sibiu în formă maximă după pauza de iarnă

”Felicit CJA Sibiu pentru organizarea consfătuirii de iarnă, președintele Munteanu Ovidiu pentru implicarea și sunt plăcut suprins de numărul mare de arbitri prezenți, mulți dintre ei foarte tineri și talentați, sunt sigur că vor face performanță în viitor și vor reprezenta județul Sibiu în competițiile naționale.” a spus pe final Duma Ioan, președintele AJF Sibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button