DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Eric de Oliveira privește cu încredere spre play-off și critică lipsa de sprijin din partea orașului: ”Obiectivul este promovarea”

ACS Mediaș va juca sâmbătă, 16 martie, cu ACS Industria Galda, în cadrul rundei a 17-a din Liga a III-a, seria 9. Echipa medieșeană vine după un egal, 1-1, cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, în timp ce Galda a pierdut în deplasare la Metalurgistul Cugir, scor 4-1.

Meciul de sâmbătă se va disputa pe stadionul ”Galda”, de la ora 15:00. Partida poate fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a clubului ACS Mediaș.

Eric de Oliveira, membru fondator al clubului ACS Mediaș și susținător al fotbalului medieșean, a declarat pentru SportinSibiu despre evoluția echipei antrenate de Mihai Ianc, dar și despre situația stadionului Gaz Metan.

”Cred că va fi destul de greu acest play-off. Anul trecut am făcut un lucru minunat, iar anul acesta fără foarte mult sprijin am reușit să menținem speranța de promovare. Este posibil, am făcut un meci bun cu Bistrița în etapa trecută, cred cel puțin că următorul meci nu o să avem probleme însă Metalurgistul Cugir va fi un meci destul de greu,  dar avem avantajul că jucăm acasă și putem învinge. Obiectivul este promovarea, antrenorul a făcut numai lucruri bune de când a ajuns la echipă. Nu este o promovare ușoară, insă vom avea două meciuri împotriva Bistriței și trebuie să învingem!” spune Eric de Oliveira.

Cel mai important marcator din Liga 1, Eric de Oliveira a vorbit și despre situația echipei ACS Mediaș și a stadionului Gaz Metan. ”Noi nu avem nici o vină”

”Am rămas atașat de club, chiar dacă sunt plecat la Farul, sunt membru fondator și susținător al fotbalului medieșean. Nasoală situația și păcat că instituția din oraș nu ține cu noi. Nu avem nici o vină pentru ce s-a întâmplat în trecut. Ionuț Buzean face în lucru minunat, cu ce are și noi o să îi susținem și dacă nu vom promova. Se vede că lumea din oraș ne-a acceptat, vine în număr mare la teren la fiecare meci.” a declarat Eric de Oliveira pentru SportinSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button