FOTBAL

Ultrașii naționalei, implicați în scandal cu arme și materiale pirotehnice

Detalii șocante au ieșit la iveală în urma perchezițiilor efectuate de Jandarmerie la grupul infracțional condus de Liviu Ungurean, zis Bocciu. Pe lângă materialele pirotehnice, despre care se știa deja, autoritățile au descoperit un arsenal de arme de foc.

O imagine tulburătoare a apărut în presa românească, în care se disting mai multe persoane îmbrăcate în negru, una dintre ele purtând o geacă cu emblema Rapidului. Doi dintre indivizii din imagine sunt înarmați cu pistoale.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost audiat în calitate de suspect, dar nu a fost reținut. Surse din anchetă susțin că Niculae ar fi discutat la telefon despre acordarea de bani galeriei, motiv pentru care a fost inclus în dosar.

Niculae s-a apărat, declarând că banii ar fi fost destinați scenografiilor galeriei, nu pentru achiziționarea de materiale pirotehnice.

Situația este extrem de gravă și ridică multe semne de întrebare. Cum au reușit ultrașii să intre în posesia armelor de foc? Există o legătură între clubul Rapid și gruparea infracțională condusă de Bocciu? Ce rol a jucat Daniel Niculae în această poveste?

Ancheta este în curs de desfășurare, iar răspunsurile la aceste întrebări vor fi aflate în timp.

Meciul Rapid – Farul, programat vineri seara, se va disputa în contextul acestui scandal. Este de așteptat ca atmosfera de pe stadion să fie tensionată, iar suporterii să protesteze împotriva măsurilor luate de autorități.

Vom continua să monitorizăm această situație și vom reveni cu informații suplimentare.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button