DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Povestea medieșeanul Raul Mitrache despre baschetul de performanță: ”Tata ma lua cu el la meciurile echipei Gaz Metan Mediaș”

Tânărul baschetbalist Raul Mitrache, în vârstă de 16 ani, povestește cum și-a descoperit pasiunea pentru baschet încă de la vârsta de trei ani, acompaniindu-și tatăl la meciurile echipei Gaz Metan Mediaș. Inspirat de atmosfera din sala de baschet și fascinat de dinamica jocului, Mitrache și-a început propriul său parcurs în acest sport la vârsta de șase ani, sub îndrumarea antrenorului Cosmin Ploscar la clubul Perform Mediaș.

Pasiunea sa pentru baschet a continuat să crească, iar la vârsta de 13 ani, a fost selectat în programul Perform organizat de Federația Română de Baschet, deschizându-i ușa către un nivel mai înalt de competiție. Astfel, tânărul sportiv s-a alăturat clubului CSU Sibiu, unde și-a început cariera la nivel național, confruntându-se cu provocări precum distanța mare între Mediaș și Sibiu și gestionarea timpului între antrenamente și școală

Cu sprijinul familiei, antrenorilor și colegilor de echipă, Mitrache a depășit obstacolele și a reușit să obțină rezultate notabile, cum ar fi locul 6 la turneul final U16 și locul 4 la Campionatul European U16 Divizia B. Cu ochii pironiți spre viitor, tânărul baschetbalist își dorește să se dezvolte ca jucător și să ajungă să evolueze în cele mai prestigioase campionate europene, inclusiv în Euroliga.

Într-o lume în care sportul este recunoscut ca un mijloc de dezvoltare personală și socială, Raul Mitrache încurajează copiii să încerce baschetul, subliniind beneficiile acestuia în ceea ce privește disciplina, spiritul de echipă și dezvoltarea atletică.

Cu visul de a atinge culmile performanței în baschet și cu determinarea de a-și continua drumul în acest sport, Raul Mitrache este o promisiune în ascensiune a baschetului românesc.

Întregul material poate fi citit în Ziarul Financiar (Detalii AICI)

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button