DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș calificată în play-off. Președintele Ionuț Buzean: ”Avem nevoie de sponsori privați”

ACS Mediaș, echipe de pe malul Târnavei Mari s-a calificat în play-off-ul Ligii a III-a, iar ultimul joc din sezonul regulat se va disputa sâmbătă, pe terenul Gaz Metan 2 cu CS Unirea Ungheni.

Conducerea clubului medieșean a transmis un comunicat de presă prin care președintele Ionuț Buzean a declarat faptul că echipa fanion are nevoie de susținerea sponsorilor privați din oraș.

”Consider că este un rezultat al muncii noastre și o certitudine că la Mediaș se face fotbal. Pentru a susține o astfel de activitate, în care niciun copil din cei 420 pe care îi avem nu plătesc nici un fel de taxă, este nevoie de o finanțare solidă. Țin să le mulțumesc pe această cale Primăriei Mediaș, primarului Gheorghe Roman și Consiliului Local, fără a căror susținere, acest proiect nu ar fi prins aripi.

De asemenea condițiile de pregătire sunt improprii sportului de performanță. Din păcate susținerea de care dispunem în momentul de față este sub așteptări. Aștept toți factorii locali alături de echipă. Suntem angrenați în lupta care urmează în play-off, cu 3 echipe publice, toate reședințe de județ care au în spate primării și Consilii Județene.

Noi suntem singura echipă de drept privat, însă acest lucru nu ne sperie. Consider că legistalția din cauza CSM-urilo trebuie să fie aceeași și la cluburile private. Echipele de drept public, CSM-urile, pot fi finanțare în orice perioadă a anului fiindu-le eligibile orice cheltuială. Cele private din păcate pot primi finanțare doar pe baza ghidului la început de an, iar nu toate cheltuielile pot fi decontate. Este o lege, un paradox care trebuie urgent modificat în condițiile în care echipele publice nu au drept de promovare în primul eșalon în urma normativelor UEFA. ” a declarat președintele Ionuț Buzean.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button