DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean – ”Sperăm să se rezolvăm problema stadionului Gaz Metan”

A mai rămas o singură etapă din sezonul regulat, iar ACS Mediaș încă se luptă pentru obținerea dreptului de a disputa jocurile de pe teren propriu pe stadionul ”Gaz Metan” la un preț accesibil.

Sâmbătă, formația pregătită de Mihai Ianc, ACS Mediaș joacă ultima etapă din sezonul regulat pe terenul ”8 mai”, cu CS Unirea Ungheni. Partida este programată pentru ora 15:00. (UNDE se vând bilete și cât costă, DETALII AICI)

”Înainte cu o etapă de încheierea sezonului regulat, echipa noastră și-a asigurat matematic locul 2 și implicit participarea în play-off. Felicit staff-ul, jucătorii și toți cei care au fost implicați la această minunată realizare. Mulțumesc suporterilor care sunt alături de noi la fiecare meci și fără aportul cărăroa cu siguranță nu am fi fost aici. Sperăm în continuare să se rezolve problema stadionului. Așteptăm în continuare un răspuns afirmativ din partea Transgaz pentru cele solicitate” a declarat președintele Ionuț Buzean.

CS Unirea Ungheni, ultimul duel din sezonul regulat

”Revenind la fotbal, avem un ultim joc important in compania Unirii Ungheni, o echipă puternică cu mulți jucători care au evoluat pe prima scenă fotbalistică a țării. O eventuală victorie ne-ar consolida poziția a doua din clasament. Noi suntem focusați pe orice joc să îl câștigăm și așa vom trata orice dispută indiferent de adversar și de situație.

Sistemul play-off se va disputa tur/retur/tur, iar noi asigurându-ne locul 2 vom disputa 5 jocuri pe teren propriu. Sper după aceste 9 disputate să ne clasăm pe primele 2 poziții, iar visul nostru să continue. Adversarii din play-off se vor cunoaște după ultima etapă de campionat care va fi sâmbătă. Am încredere totală în echipa noastră. Suntem un club clădit pe criterii clare după care ne ghidăm: transparentă, integritate și performanță.

”Acest lucru îmi dă toată încrederea că vom avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru primele locuri. Repet, ceea ce am realizat în acest an și jumătate de la înființare sunt rezultate fantastice, având în vedere ce condiții am avut la dispoziție” a adăugat președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button