BASCHETULTIMELE ȘTIRI

CSU Sibiu își menține supremația în Sala Transilvania. Au bătut-o pe Corona Brașov

CSU Sibiu a câștigat un nou meci pe teren propriu și a ajuns la un bilanț de 7-8 în Liga Națională de Baschet Masculin, învingându-i pe Corona Brașov cu scorul de 93-85. Vulturii au oprit încercarea de revenire a echipei adversare și au obținut victoria în etapa a șaptea din Top 10, notează Baschet.ro

Partida a debutat cu coșurile lui Threatt și Loving pentru CSU Sibiu, dar Cane a restabilit egalitatea pentru Corona Brașov. Ivanov a contribuit la dublarea scorului pentru gazde, însă Cane a continuat să reducă diferența. Uță a reușit un coș spectaculos pentru CSU Sibiu, iar Ivanov a adus pentru prima oară o diferență de două cifre cu un coș de trei puncte. La finalul primului sfert, CSU Sibiu conducea cu 25-13.

În sfertul al doilea, CSU Sibiu a început puternic, extinzându-și avansul la 18 puncte cu triplele lui Kuti și Gavriloaia. Totuși, Corona Brașov a revenit rapid în joc, iar la pauza mare scorul era 48-36 în favoarea gazdelor.

Corona Brașov a reușit să se apropie în sfertul al treilea, însă CSU Sibiu a menținut un avantaj confortabil înainte de ultimul sfert, scorul fiind 69-63.

În ultimul sfert, CSU Sibiu a reușit să-și refacă diferența de două cifre și să obțină victoria cu 93-85. Rareș Uță a fost desemnat MVP-ul meciului cu 22 de puncte și 8 recuperări, în timp ce Mo Pratt a contribuit cu 18 puncte și 7 recuperări pentru gazde. Pentru oaspeți, Brandon Anderson a înregistrat 22 de puncte, iar CJ Williams și Armin Cane au adus câte 18 puncte fiecare.

În etapa următoare, CSU Sibiu va primi vizita campioanei U-BT Cluj-Napoca, în timp ce Corona Brașov va juca acasă cu vicecampioana CSM Oradea.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button