FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Programul etapei a 16-a din Liga 4 Sibiu. Arbitrii și observatorii

Sâmbătă, 23 martie 2024, la nivelul județului sunt programate 7 partide din cadrul campionatului de Liga 4, organizat de Asociația Județeană de Fotbal Sibiu. O singură partidă se va disputa de la ora 14:00, iar celelalte meciuri sunt programate pentru ora 11:00.

Partida dintre ACS Leii Șura Mică vs ACS FC Avrig, programată sâmbătă pentru ora 11:00 va fi arbitrată de Frațila Robert, ajutat de asistenții Spartan Răzvan și Brincoveanu Sorin. Obsevatorul va fi Lucescu Sorin, iar meciul se va disputa pe terenul ”Orășenesc”

CS Alma Sibiu joacă cu ACS Păltiniș Rășinai pe terenul Voința, sâmbătă de la ora 11:00. Conform CJA Sibiu, Aldea Răzvan va conduce partida, ajutat de Bârsan Ioan și Turcu Dumitru la linie. Preda Marian este delagat ca și observat de arbitri.

CS Orășenesc Copșa Mica câștigă la masa verde cu scorul de 3-0 partida cu ACS Unirea Miercurea Sibiului. Oaspeții s-au retras din campioant la începutul retului.

Sâmbătă pe terenul ”Central” din Bradu, echipa din localitate joacă cu AFC Cuantic Arsenal Sibiu. Meciul va fi condus de Duma Paul, ajutat de asistenții Mailat Cristian și Prodan Adrian. Bordean Marian va fi observatorul de arbitri, iar meciul va începe la ora 11:00.

AFC Inter Stars 2020 Sibiu va juca în deplasare la Tălmaciu, sâmbătă de la ora 11:00. Partida pe terenul ”Romanofir” va fi condusă de Metesan Nicoale, ajutat de Opris Adrian și Birbic Ilie. Observatorul delegat va fi Epure Adrian.

O altă partidă interesantă, CS Sparta Mediaș se află la 2 puncte în spatele celor de la AFC Agnita. Meciul este programat sâmbătă de la ora 11 pe terenul ”Sparta”. Meciul va fi condus de Motrenea Alexandru, ajutat de Nicoliță Toni și Huzmezan Dragoș. Observatorul va fi Sămărtinean Nicolae.

Etapa se închieie cu partida dintre Voința Sibiu și AFC Voința Dumbrăveni. CJA Sibiu a stabilit brigada de arbitri pentru duelul de pe ”Obor”. Lac Florin va fi la centru, iar Toader Sergiu și Ucean Darius la linie. Observatorul pentru această partidă va fi Boar Alexandru.

Clasament Liga 4 Sibiu

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button