FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Lupta pentru Liga 2 începe. Mediașul lui Ianc joacă sâmbătă cu Ungheni pe ”8 Mai”

Vineri și sâmbătă se va disputa prima etapă din play-off-ul Ligii a 3-a. CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, CS Universitar din Alba Iulia, ACS Mediaș și CS Unirea Ungheni se vor lupta pentru obținerea cât mai multe puncte.

În ultima etapă din sezonul regulat, formația pregătită de Mihai Ianc a pierdut la Mediaș, scor 1-2 cu CS Unirea Ungheni. Alb-negri au deschis rapid scorul, însă oaspeții au egalat rapid. În repriza secundă jocul a fost mult la lent față, iar ”lupii-negri” au pierdut multe mingi importante. De cealaltă parte, liderul CS Gloria, a pierdut pe terenul celor de la CS Universitar din Alba Iulia, scor 2-0.

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a terminat sezonul regulat pe locul întâi, cu 40 de puncte. ACS Mediaș a terminat pe poziția a 2-a, cu 34 de puncte, iar la un punct distanță se află CS Unirea Ungheni, cu 33 de puncte. Cu 31 de puncte, CS Universitar este ultima echipă clasată în play-off.

Începe lupta pentru Liga 2

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și CS Universitar din Alba Iulia dau startul în prima etapă din play-off-ul Ligii a 3-a. Meciul este programat vineri, 29 martie 2024, de la ora 15:00, iar partida se va disputa pe stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița.

Etapa se încheie sâmbătă, cu partida dintre ACS Mediaș și CS Unirea Ungheni. Meciul se va disputa pe terenul ”8 Mai” din Mediaș, iar startul partidei este programat pentru ora 15:00

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button