ULTIMELE ȘTIRI

Un fotbalist crescut la Gaz Metan a semnat cu FCU Craiova. Tudor are 21 de ani

Acum 13 ani, sibianul Tudor Oltean a avut primul contact cu fotbalul la Gaz Metan Mediaș. Zilele trecute, fotbalistul a făcut pasul spre Liga 1, semnând cu FC Universitatea 1948 Craiova. Sportivul născut la Avrig va avea drept de joc doar din vară; în prezent, se află sub comanda medieșeanului Cristian Pustai, la Ceahlăul Piatra Neamț.

Bine ai venit în echipa noastră, Tudor Oltean! Suntem încântați să anunțăm că fundașul stânga talentat, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract cu clubul nostru, valabil pentru un sezon, începând din această vară. În plus, clubul nostru are opțiunea de a prelungi acest contract pentru încă 3 sezoane, ceea ce subliniază încrederea noastră în potențialul tău.

Cu o înălțime de 1.83 m, Tudor Oltean aduce o prezență impresionantă pe teren și o serie de experiențe valoroase în spatele său. A strălucit în Liga a II-a, având 54 de apariții remarcabile pentru echipele FC Buzău, FC Brașov-SR și Ceahlăul Piatra Neamț.

De asemenea, Tudor a avut onoarea să reprezinte echipa națională a României U20, participând la meciurile cu Anglia U20 și Norvegia U20, ceea ce demonstrează calitățile tale la nivel internațional.

Te vei alătura echipei noastre purtând tricoul cu numărul 77, și suntem siguri că vei aduce un plus de valoare și succes în cadrul nostru. Îți urăm mult succes în această nouă etapă a carierei tale și așteptăm cu nerăbdare să te vedem jucând sub culorile noastre! Hai să facem istorie împreună!” a postat clubul din Craiova pe pagina de Facebook.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button