FOTBALULTIMELE ȘTIRI

/foto/ Debut memorabil pentru micuții fotbaliști ai echipei U10 Flacăra Gaz Metan

Flacăra Gaz Metan a sărbătorit un moment memorabil în istoria clubului său, cu echipa U10 făcându-și debutul într-un meci amical plin de energie și entuziasm. Micuții fotbaliști ai clubului au întâlnit echipa CSS Mediaș pe terenul de la Școala Sportivă într-un meci care marchează un pas semnificativ în direcția progresului și dezvoltării lor

Fiecare moment petrecut pe teren a reprezentat o oportunitate de învățare pentru acești tineri jucători, de la primele lor atingeri ale mingii până la primul gol marcat. Performanța și succesul în fotbal nu se construiesc peste noapte, iar echipa U10 a demonstrat că este pregătită să parcurgă această călătorie cu determinare și pasiune.

Sub îndrumarea antrenorului lor, Moldovan Ovidiu Petre, acești tineri fotbaliști au arătat că au un potențial impresionant și promisiune pentru viitor. Cu sprijinul sponsorului lor, ELBI Electric & Lighting, echipa continuă să muncească și să construiască un viitor strălucit pentru Flacăra Gaz Metan.

”Felicitări echipei U10 pentru efortul și angajamentul lor remarcabile în acest meci, iar clubul așteaptă cu nerăbdare să vadă ce realizări mai mari vor aduce în viitor.” transmit reprezentanții clubului Flacăra Gaz Metan.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button