FOTBALULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș va juca pe stadionul ”Gaz Metan”

De la înființarea echipei ACS Mediaș, tribuna terenului de pe 8 Mai a fost mereu plină. După multe controverse între club și Transgaz, președintele clubului, Ionuț Buzean, a ajuns la o înțelegere cu compania de gaze pentru a disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul “Gaz Metan” din Mediaș.

În ultima etapă din sezonul regulat, la meciul cu Unirea Ungheni au fost prezenți peste o mie de spectatori pe terenul “8 Mai”, la fel ca și în prima etapă din play-off, tot cu Ungheni. Fotbalul pentru medieșeni nu este doar un simplu sport, ci o tradiție de a fi alături de echipa de pe malul Târnavei Mari.

”Cu pași mici, dar siguri, repunem Mediașul pe harta fotbalistică a țării. Ne bucurăm că munca și rezultatele noastre nu au trecut neobservate. În ședința de Consiliu Local de joi, Primăria Municipiului Mediaș și-a arătat încă o dată suportul pe care îl oferă sportului de performanță. Suma alocată clubului ACS acoperă o mare parte a bugetului din acest an calendaristic. Ținem să mulțumim pe această cale domnului Primar Gheorghe Roman și consilierilor locali pentru tot sprijinul și generozitatea lor! Datorită susținerii dumneavoastră, am reușit să ne atingem obiectivele propuse.” a declarat președintele clubului ACS Mediaș, Ionuț Buzean. (păcăleală de 1 Aprilie)
ATENȚIE: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button