DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș joacă vineri cu CS Gloria 2018 Bistrița. Tineiu: ”Un meci foarte greu. Dorim un arbitraj corect”

În etapa a doua a play-off-ului, ACS Mediaș se va confrunta cu liderul CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, partida fiind programată vineri, 5 aprilie, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis live pe FRF.tv.

Mijlocașul Cătălin Tineriu a acordat un interviu în exclusivitate pentru SportinSibiu, vorbind despre confruntarea de vineri cu Bistrița, dar și despre cele două partide pierdute recent.

”Nu cred că este vorba de o revanșă, va fi un meci foarte greu cu echipa de pe primul loc. Trebuie să demonstrăm că suntem bărbați, să strângem rândurile și să trecem peste cele două înfrângeri. Mergem la Bistrița cu gândul la cele trei puncte și vom da totul pe teren.” a declarat mijlocașul.

ACS Mediaș a suferit a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu. Echipa alb-negră a fost învinsă în ultima etapă din retur de către Bistrița, iar apoi a pierdut și în primul meci din play-off împotriva echipei Ungheni. Ambele partide au fost marcate de decizii controversate ale arbitrajului.

“Contează mai puțin arbitrajul; sperăm să fim pregătiți la ora meciului, să demonstrăm aceeași atitudine și determinare ca în a doua repriză din meciul de acasă, unde credem că meritam să câștigăm. Desigur, ne dorim un arbitraj corect.

Din păcate, am pierdut două meciuri foarte importante acasă cu Ungheniul, cedând astfel locul secund. Cred că ne-a lipsit personalitatea, bărbăția și eficiența în fața porții. Avem nevoie să jucăm un meci consistent la Bistrița pentru a ne regăsi încrederea în noi pentru meciurile ce vor urma.”

Mediașul, doric să aibă o echipă în prima ligă

“Sunt convins că Mediașul își dorește să aibă o echipă în prima ligă; acest lucru este evident la fiecare meci de acasă și chiar în deplasare, unde galeria ne susține cu pasiune. Ne dorim să le facem fericiți pe suporteri, începând cu meciul de vineri, și avem nevoie de sprijinul lor în continuare pentru a urca Mediașul în Liga 1.”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button