FOTBALULTIMELE ȘTIRI

CSC 1599 Șelimbăr vinde bilete pentru meciul cu Corvinul Hunedoara

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, de la ora 11:30 pe terenul ”Măgura” din Cisnădie se va disputa partida dintre CSC 1599 Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, meci ce constă pentru etapa a 2-a din play-off-ul ligii secunde.

În prima rundă a play-off-ului, echipa Șelimbărului lui Niculescu a pierdut cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Miercurea Ciuc, în timp ce Corvinul a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Gloria Buzău. Oaspeții vin la Cisnădie cu moralul ridicat, în urma eliminării din Cupa României a echipei CFR, după un scor de 4-0.

”Călăreții roșii vă invită să vă alăturați lor la stadion sâmbătă, 6 aprilie, începând cu ora 11:30, pentru un meci de neuitat! Biletele sunt disponibile în diverse puncte de achiziție pentru confortul dumneavoastră. Puteți achiziționa bilete de la:

👉🏻 Magazinele SIMPA din comuna Șelimbăr 👉🏻 Magazinul “La BICU”, situat pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr 👉🏻 Casa de bilete de la Stadionul din Cisnădie (în ziua meciului între orele 9:30 și 11:30)

Prețurile biletelor sunt următoarele: TRIBUNA 2 – 20 LEI TRIBUNA 1 – 35 LEI

Copiii cu vârsta până în 18 ani și persoanele aflate la pensie beneficiază de acces gratuit la Tribuna 2! Veniți să susținem echipa noastră și să trăim împreună emoțiile fotbalului!” transmite clubul șelimbărean.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button