DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/video/ Gloria 2018 Bistrița, gata de o nouă confruntare cu Mediaș în play-off: “Va fi foarte, foarte dificil!”

Vineri, pe 5 martie 2024, în prima rundă din etapa cu numărul 2 a play-off-ului, ACS Mediaș joacă pe terenul celor de la CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Meciul este programat pentru ora 17:00, iar meciul va fi transmis de către FRF.tv

Adrian Falub, tehnicianul echipei din Bistrița a declarat la conferința de presă că va fi un meci dificil cu Mediașul, fiind o echipă care se apără foarte mult.

”Un campionat atipic pentru noi, nu este un campionat, este dificil de jucat. Nu va fi deloc ușor, suntem obligați să câștigăm meciul cu ACS Mediaș. Vom avea o șansă foarte mare să fim la baraj, dar va fi foarte, foarte dificil. Suntem obligați să luăm 3 puncte cu o echipă care pierde foarte greu. Am jucat cu ei, a fost greu (…) pentru a câștiga trebuie să ne auto depășim. Mediașul este greu de bătut, se apără foarte mult, au valoare în teren. Este o echipă care așteaptă greșeala adversarului”, a declarat Adrian Falub la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI: ACS Mediaș joacă vineri cu CS Gloria 2018 Bistrița. Tineiu: ”Un meci foarte greu. Dorim un arbitraj corect”

Portalul echipei din Bistrița a relatat că Haralambie Mociu a mărturisit la conferința de presă că ACS Mediaș este o echipă solidă.

”După ultimul meci cred că avem un moral bun, Mediașul este o echipă solidă, care ne-a cam pus probleme de-a lungul campionatului. Dacă vom intra montați cu aceeași atitudine și determinare, cu siguranță toate punctele vor rămâne la noi”, a adăugat goalkeeperul Bistriței, Haralambie Mociu la conferința de presă.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button