FOTBAL

Cupa României – surprize și meciuri captivante în semifinale

Sferturile de finală ale Cupei României au adus surprize neașteptate, schimbând perspectivele în competiție. CFR Cluj și Universitatea Craiova, două echipe cu prezență constantă în play-off, au fost eliminate, lăsând loc unor underdog-uri să strălucească.

CFR Cluj a suferit o înfrângere dureroasă în fața echipei din liga a doua, Corvinul Hunedoara, într-un meci fără echivoc. În același timp, Universitatea Craiova a fost surprinsă de Oțelul, echipa lui Dorinel Munteanu, pe terenul lor de acasă, pe Ion Oblemenco.

FCU Craiova 1948 a împărțit aceeași soartă cu vecinii lor, pierzând în fața FC Voluntari la loviturile de departajare. Universitatea Cluj a obținut cu greu calificarea în semifinale, marcând un gol în prelungiri împotriva echipei Hermannstadt.

Semifinalele Cupei României sunt programate pentru 17 aprilie, prezentând două meciuri interesante:

  • Corvinul Hunedoara își va testa puterea împotriva echipei FC Voluntari.
  • Universitatea Cluj va întâlni Oțelul Galați într-un alt duel intrigant.

Finala Cupei României pentru sezonul 2023/24 este programată pentru 15 mai 2024, având loc pe stadionul Municipal din Sibiu, același loc unde s-a desfășurat și finala precedentă dintre Sepsi OSK și Universitatea Cluj. Stadionul are o capacitate de 12.363 de locuri.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button