FOTBALULTIMELE ȘTIRI

/galerie foto/ FC Hermannstadt – FC Universitatea Cluj, scor 1-1

Daniel Popa a marcat golul egalizator pentru Universitatea Cluj în minutul 90+7 al meciului din Superligă împotriva FC Hermannstadt. Meciul a avut loc la Sibiu și a contat pentru etapa a 3-a a play-out-ului. Echipa din Sibiu a deschis scorul în prima repriză, însă a fost dominată în cea de-a doua parte a jocului.

După o serie de erori, unele dintre ele amuzante, în defensiva echipei clujene, Ianis Stoica a marcat pentru 1-0 în minutul 31, după ce o primă ocazie a oaspeților, prin Roguljic, a fost reținută de portarul Căbuz. Roguljic a fost din nou foarte aproape de a marca, lovitura sa lovind bara din lateral. Chipciu a încercat și el un șut pe lângă poartă, puțin înainte de pauză.

Roguljic, care a ratat două ocazii mari în prima repriză, a fost înlocuit la pauză de Daniel Popa. Găman a fost la un pas de a înscrie un autogol în minutul 53, deviind o minge în bară dintr-o centrare venită din flancul drept. Valentin Gheorghe și Dan Nistor au fost opriți de Căbuz în încercarea de a egala, iar Daniel Popa a trimis o minge puțin pe lângă poartă în minutul 85.

Finalul meciului a fost dominat de echipa cu șepcile roșii, care a reușit să egaleze în minutul 90+7, când Daniel Popa a șutat din voleu, din centrul careului, o minge venită din pasa lui Dan Nistor. Imediat după gol, au avut loc câteva altercații la marginea terenului, soldate cu mai multe cartonașe galbene și roșii.

Remiza face ca Universitatea Cluj să se claseze acum pe locul 2 în play-out (locul 8 în clasamentul general), cu 26 de puncte, în timp ce Hermannstadt se află pe locul 3 (locul 9), cu 24 de puncte.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button