ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Triada MTB revine la Avrig cu o ediție aniversară. 10 ani de adrenalină pe două roți!

Triada MTB începe sezonul 2024 la Avrig, cu o ediție aniversară, împlinind 10 ani de când esența mountain biking-ului din România se concentrează și pedalează în orașul de la poalele Făgărașilor.

Ediția din acest an va avea loc în zilele de 13 și 14 aprilie, având în program noi porțiuni de trasee, la fel de intense și atrăgătoare ca în edițiile trecute. Înscrierile au început pe 15 ianuarie și vor rămâne deschise până pe 10 aprilie, fiind exclusiv online, pe pagina oficială a competiției. Până în prezent s-au înscris aproximativ 700 de participanți, un număr record comparativ cu edițiile anterioare.

Prima zi va fi dedicată competițiilor pentru copii (5-14 ani), indiferent dacă aceștia sunt licențiați sau nu la Federația de Ciclism, iar cei mici care au domiciliul din Avrig vor fi scutiți de taxa de înscriere. Indiferent de locul obținut, toți copiii vor fi premiați cu produse din partea sponsorilor. Sunt peste 170 de copii înscriși.

Pentru a doua zi de concurs, organizatorii au pregătit trasee dedicate fiecărui nivel de pregătire: Traseul negru Geiger (68km), Traseul roșu Tiemme (30km), Traseu albastru Urgo și Traseul galben GLS (18 km). În plus vor fi organizate o competiție pentru iubitorii de eMTB și una pentru Family (copil + părinte). Există o veste bună pentru cei care vor opta pentru traseul negru. Spre deosebire de ediția de anul trecut, când traseul măsura 90 de km, în anul 2024 concurenții vor avea parte de un parcurs ceva mai scurt, dar la fel de solicitant și plin de provocări, care va găzdui și prima etapă a Cupei României de XCM (Cross Country Marathon).

Ediția de anul acesta a Triadei aduce ca element de noutate o proiecție de film, ce va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, la ora 18:30. Este vorba despre un film documentar despre aventură, succes și ieșiri în aer liber, produs de sportivul Tudor Oprea și Silviu Naicu. Intrarea la eveniment este liberă.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button