FOTBAL

/video/ Sancțiuni dure după meciul scandalos dintre AFC Hermannstadt și Universitatea Cluj

Meciul din etapa a treia a play-out-ului Superligii, dintre AFC Hermannstadt și Universitatea Cluj, a fost marcat de un scandal de proporții la finalul partidei.

Incidentele au dus la sancțiuni severe din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, care a dictat suspendări pentru antrenori și jucători de la ambele echipe.

Astfel, antrenorul secund al gazdelor, Florin Berța, a fost suspendat pentru o lună și amendat cu 6.800 lei. De asemenea, antrenorul principal al Hermannstadtului, Laurențiu Costache Dumitru, va absenta de pe banca tehnică pentru următoarele două meciuri, primind o amendă de 360 lei.

De partea cealaltă, Bogdan Mitrea, jucător al Universității Cluj, a fost suspendat pentru o lună și amendat cu 4.500 lei. Un alt jucător clujean, Ovidiu Andrei Pițian, a primit o suspendare de două meciuri și o amendă de 900 lei.

Sancțiunile sunt o consecință a altercațiilor care au avut loc pe pista de atletism a stadionului din Sibiu, la finalul partidei. Arbitrul Marcel Bîrsan a fost nevoit să acorde mai multe cartonașe roșii din cauza incidentelor.

Decizia Comisiei de Disciplină a stârnit reacții diverse din partea presei și a fanilor. Unii consideră că sancțiunile sunt prea dure, în timp ce alții le consideră justificate, având în vedere gravitatea incidentelor.

Rămâne de văzut cum vor afecta aceste sancțiuni parcursul celor două echipe în lupta pentru supraviețuire în Superligă.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button