DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/video/ Teodor Birț, fostul președinte al FC Hermannstadt ”Echipa are nevoie de mai mulți suporteri și jucători sibieni”

Invitat la emisiunea “Ora Locală“, fostul președinte al FC Hermannstadt, Teodor Birț, a subliniat importanța unei mai bune integrări a echipei în comunitate și necesitatea de a valorifica mai mult talentul local.

Înființând FC Hermannstadt în 2015 și conducându-l din ligile inferioare până în Liga 1, Birț evidențiază o finală de cupă în palmaresul clubului. În 2019, el s-a despărțit de echipă. Birț consideră că conducerea actuală nu înțelege pe deplin esența FC Hermannstadt și susține că este crucial să se atragă mai mulți suporteri către echipă.

Birț apreciază competența celor din conducerea actuală, dar consideră că aceștia nu au înțeles pe deplin conceptul FC Hermannstadt, creat inițial de el. Dacă ar fi rămas în funcție, el ar fi încercat să continue proiectul, cu accent pe dezvoltarea unei echipe care să îmbine performanța cu susținerea publicului.

În încheiere, Birț menționează că, deși își păstrează amintiri plăcute legate de FC Hermannstadt, următorul său proiect, Inter, beneficiază de susținerea sibienilor. El își exprimă dorința ca echipa să devină un catalizator pentru comunitate și să atragă un număr mai mare de fani, deoarece consideră că o echipă fără suporteri nu are un viitor solid.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button