FOTBALULTIMELE ȘTIRI

/foto/ Remiză albă la Buzău. CSC Șelimbăr fără gol marcat în ultimele 3 meciuri

CSC Șelimbăr a reușit un egal, 0-0, în meciul disputat joi seară, 11 aprilie, pe terenul Gloriei Buzău. Acest rezultat pune capăt seriei de trei meciuri consecutive fără gol marcat, înregistrată în etapele 8, 9 și 10 ale sezonului regulat din Liga 2 (0-0 cu CFC Argeș, 0-1 acasă cu Unirea Slobozia și 0-0 la Ceahlăul).

Deși egalul obținut la Buzău nu a fost suficient pentru a recâștiga prima poziție în clasament, pierdută în favoarea Unirii Slobozia, victoria echipei Corvinului Hunedoara împotriva liderului (0-1). Evoluția echipei la Buzău a fost una modestă, dar reușita obținerii unui punct le permite să abordeze meciurile următoare cu optimism. Următoarea etapă va avea loc duminică, 15 aprilie, pe terenul Mioveniului.

📷 FC Buzău – pagina oficială

”A fost un meci echilibrat, să spunem, cu toate că în mare parte am controlat jocul. Nu am avut curaj, ne-a lipsit ultima pasă, dar, până la urmă, m-a interesat, astăzi, să văd o schimbare de atitudine și am văzut acest lucru la băieții mei și îi felicit pe această cale. Bineînțelesc că nu suntem mulțumiți, fiindcă nu am câștigat toate punctele în această seară, chiar dacă am fi putut-o face încă din prima repriză. Dar am întâlnit o echipă bună, bine organizată din punct de vedere defensiv, o echipă care nu ne-a dat foarte multe spații, o echipă care se luptă cu șanse destul de mari pentru promovarea directă în prima ligă. Sunt mulțumit de atitudine. Bineînțeles, nu sunt mulțumit în totalitate de rezultat, dar trebuie să mergem mai departe, să ne refacem. Avem drum lung până acasă și de mâine ne întoarcem la treabă. Încercăm să scoatem maxim din fiecare meci. Nu e ușor, fiindcă întâlnim echipe super-motivate. Și băieții mei au intrat destul de motivați, cu o atitudine foarte bună pe teren și pentru asta îi felicit”, a spus Niculescu la microfonul DigiSport, citează Liga2.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button