FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Reacția lui Dani Coman după presupusa sa plecare de la FC Hermannstadt: “Nu este adevărat absolut nimic”

Oficialul echipei Hermannstadt și-ar fi înaintat demisia din funcție pentru a alege să își continue activitatea la FC Argeș, echipa retrogradată în Liga 2 vara trecută și care concurează în prezent în play-out-ul competiției.

Curtat de mai multe echipe importante și considerat un posibil succesor al lui Gino Iorgulescu în fruntea LPF, Dani Coman ar urma să își înceapă a treia sa misiune administrativă în fotbal. Prima a fost la Astra Giurgiu. Cu toate acestea, Dani Coman a negat plecarea de la Hermannstadt.

Șeful echipei din Sibiu a respins zvonurile care circulau și a afirmat că va rămâne alături de actuala sa echipă. Hermannstadt urmează să joace împotriva celor de la UTA în etapa a patra a play-off-ului Superligii.

“Eu sunt la Arad acum, avem meci. Nu este adevărat absolut nimic, nu se pune problema să plec. Sunt aici pentru meci, mă concentrez aici, ce se va întâmpla mai târziu vom vedea. Și chiar dacă plec de aici, unde este FC Argeș?”, au fost declarațiile lui Dani Coman, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Reprezentanții echipei din Pitești nu au confirmat mutarea, dar au menționat că venirea lui Dani Coman la Trivale ar putea avea efecte pozitive pentru echipa antrenată de Eugen Neagoe.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt rămâne fără președinte. Dani Coman ar fi demisionat

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button