DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/video/ ACS Mediaș caută victoria contra CS Universitatea Alba în cursa pentru locul 2: ”Ne dorim să câștigăm”

Sâmbătă, trupa pregătită de Mihai Ianc, ACS Mediaș primește vizita formației din Alba Iulia, CS Universitar. Meciul se va disputa pe terenul „8 Mai”, iar startul partidei este programat pentru ora 17:00.

Mediașul a început play-off-ul cu o înfrângere, acasă, împotriva echipei Unirea Ungheni, scor 1-2. În etapa anterioară, alb-negrii au terminat la egalitate meciul cu Bistrița, scor 1-1. Pe de altă parte, CS Universitar a pierdut în primele două etape din play-off. Au cedat cu 3-0 în fața echipei Bistrița, iar în etapa trecută au pierdut cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în fața echipei CS Unirea Ungheni.

”Ne dorim să câștigăm, ne dorim să câștigăm și următorul. Mai sunt 7 etape, noi o să ne jucăm șansa. Acest play-off este altceva. Mă bucur că suntem pe un trend ascendent, lucrăm în continuare cu zâmbetul pe buze, avem în continuare șanse la locul 2. În momentul când ai dat totul pe teren, eu zic că suntem pe drumul corect. Mai sunt 21 de puncte puse în joc, oricare dintre echipe poate lupta pentru locul 2. Meciul cu Universitar nu va fi ușor”, a declarat tehnicianul alb-negrilor, Mihai Ianc, înaintea meciului cu Universitar Alba-Iulia.

Au o echipă foarte bună

“Sperăm că în meciul următor va veni și victoria, avem nevoie de cele 3 puncte. Cred că jucăm mai pragmatic, să profităm de fiecare ocazie pe care o avem. Alba Iulia are un început mai slab, au o echipă foarte bună, iar noi am avut meciuri foarte grele cu ei. Play-off-ul din acest sezon este foarte greu, fiecare echipă are șansa să ajungă la baraj.” a declarat fundașul Beni Hanzu înaintea meciului cu Alba.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button