FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Medieșeanul Darius Olaru nu este de acord cu prețul cerut de Gigi Becali pentru transferul său

Darius Olaru, căpitanul echipei FCSB, a exprimat dezacordul său față de suma cerută de Gigi Becali pentru transferul său. Fotbalistul și-a evaluat valoarea la un maxim de 4 milioane de euro, în timp ce finanțatorul clubului a solicitat 7 milioane de euro.

„La acest moment, mă consider un jucător de calitate medie, în jurul notei 7. Totuși, îmi doresc să evoluez și să ating un nivel superior. Am investit mult timp în a studia alte jucători în ultimii ani, încercând să învăț și să mă perfecționez în diferite aspecte ale jocului, precum tactică, pase și șuturi. Cu toate acestea, în România este dificil să acoperi toate aspectele necesare dezvoltării mele ca jucător”, a declarat Olaru, citează Prosport.

În ceea ce privește viitorul său, Olaru a menționat interesul pentru Spania și Premier League, recunoscând dificultatea accesului în această competiție. Cu toate acestea, nu a confirmat un interes concret din partea unor cluburi precum Monza, Anderlecht, Gent sau Torino. Momentan, obiectivul său principal este să câștige titlul cu FCSB.

Olaru a discutat și despre posibilitatea de a fi convocat la Campionatul European și despre lupta pentru titlu în Superligă. Despre acestea, el a menționat că fiecare meci este important și că speră să fie în lotul pentru turneul final din Germania. Cu toate acestea, accentul său este pus pe finalul play-off-ului din Liga 1 și pe câștigarea titlului cu FCSB.

„Nu vreau să mă gândesc la scenariul în care nu câștigăm titlul. Trebuie să fim concentrați și să ne asigurăm că titlul rămâne în posesia noastră în acest sezon”, a subliniat Olaru.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe Olaru la suma de 6,5 milioane de euro.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button