DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Claudiu Niculescu rămâne la Șelimbăr din vară – ”Ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest sezon. O luăm pas cu pas”

Claudiu Niculescu a luat o decizie fermă cu privire la viitorul său antrenorat. Principalul de la CSC Șelimbăr este hotărât să rămână la formația din Sibiu și pentru următorul sezon, având în vedere că contractul său expiră vara viitoare. O componentă crucială în decizia sa a fost promisiunea din partea conducerii clubului privind obținerea dreptului de promovare.

Puteam să ajung la nivelul Ligii 1 în acest sezon, dar mi-am dorit să rămân aici. Nu puteam să las proiectul acesta la jumătatea drumului. M-am înhămat la o muncă de ani de zile, suntem aproape de jumătatea perioadei, lucrurile sunt bune, ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, dar trebuie să vedem ce facem în continuare. Se fac demersuri pentru obținerea dreptului de promovare, clubul nostru va avea sută la sută drept de promovare din sezonul următor. Play-off-ul e un examen pentru toată lumea, pentru că din sezonul următor probabil va fi obiectiv atacarea promovării. Dar, trebuie să o luăm pas cu pas. Deocamdată nu sunt mulțumit de cum arătăm”, a spus Claudiu Niculescu la finalul partidei de luni seară, dintre CS Mioveni și CSC Șelimbăr, scor 0-0, citează Liga2.

Niculescu a preluat echipa în noiembrie 2022, reușind să o mențină în prima ligă după un sezon dificil, evitând retrogradarea fără probleme. În actualul sezon, după încheierea sezonului regulat și a patru etape din play-off, CSC Șelimbăr ocupă locul 2, fiind în multe momente și pe primul loc în clasament.

În vârstă de 47 de ani, Claudiu Niculescu a avut o carieră anterioară bogată, antrenând echipe precum Universitatea Cluj, FC Bihor Oradea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, dar și cluburi din străinătate precum Al-Tai (Arabia Saudită). Deși recunoaște că play-off-ul din acest sezon este un examen important pentru echipă, obiectivul său principal rămâne concentrat pe promovare, deși este conștient de necesitatea abordării etapelor pas cu pas.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button