DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș – misiune (im)posibilă. Președintele Ionuț Buzean: ”Credem în șansele noastre”

După prima victorie din play-off obținută sâmbătă, ACS Mediaș 2022 privește cu optimism spre continuarea parcursului în lupta pentru promovare.

Victoria obținută contra echipei din Alba, după o săptămână marcată de controverse arbitrale, a readus speranța în tabăra medieșeană.

Meciul de la Ungheni, o miză majoră

Următoarea etapă duce echipa lui Mihai Ianc la Ungheni, într-un meci considerat de șase puncte, crucial pentru șansele de a obține locul secund. O revanșă este dorită după cele două înfrângeri suferite în fața Ungheniului în meciurile din timpul sezonului regulat.

Președintele Buzean are încredere deplină în echipă

Ionuț Buzean, președintele clubului, declară în presa locală:  “Avem cea mai bună echipă din serie și am deplină încredere în grupul pe care l-am format. Jucătorii sunt concentrați la maxim și sunt convins că vor da totul pe teren în meciurile care au mai rămas de disputat, astfel încât să ne menținem intacte șansele la promovare.”

Calculul matematic este simplu: 5 victorii din următoarele 6 meciuri sunt necesare pentru a obține promovarea. Ideal ar fi obținerea a două victorii și împotriva “uniriștilor”, simplificând scenariul final.

Medieșenii vor trebui să fie vigilenți cu cei doi atacanți ai Unirii Ungheni, Astafei și Horșia, ambii foști jucători la Gaz Metan Mediaș. Neutralizarea lor va fi esențială pentru obținerea victoriei. Susținerea suporterilor va fi un factor important în meciurile decisive care urmează. Atmosfera creată de aceștia va fi un plus de motivație pentru jucători în lupta pentru promovare.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button