FOTBALULTIMELE ȘTIRI

FC Hermannstadt joacă vineri pe ”Municipal” cu FC Botoșani

Trupa pregătită de Marius Măldărășanu vrea să continue seria victoriilor și speră la un rezultat pozitiv vineri în meciul cu FC Botoșani. Partida de pe stadionul „Municipal” este programată pentru ora 17:30.

Conform Comisiei Centrale a Arbitrilor, Sebastian Colțescu va conduce partida de la Sibiu, ajutat de Tunyogi Ferencz și Constantinescu Andrei la cele două linii.

În etapa trecută, echipa din Sibiu s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasarea de la UTA Arad. Pe de altă parte, FC Botoșani a câștigat pe teren propriu împotriva echipei FCU 1948 Craiova, cu scorul de 4-1.

În momentul de față, FC Hermannstadt ocupă poziția de lider în play-out-ul Ligii întâi, cu 27 de puncte. Sibiul are 2 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere după 4 etape. Moldovenii se află pe penultima poziție în clasament, cu 17 puncte, având 2 victorii și 2 înfrângeri.

Excluzând partida cu Botoșani, Sibiul mai are de disputat 4 meciuri până la finalul campionatului. Etapa viitoare, FC Hermannstadt va juca tot pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, apoi în deplasare cu Oțelul Galați, acasă cu Poli Iași, iar în ultima etapă Sibiul va juca în deplasare pe terenul lui FCU 1949 Craiova, la începutul lunii mai.

Clasament Liga 1, Play-out

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button