FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Găman de FC Hermannstadt în echipa ideală a etapei după victoria cu Petrolul Ploiești

Patru echipe au avut desemnați câte doi jucători în echipa etapei a șasea din Superligă. Se remarcă absența din unsprezecele ideal a jucătorilor de a FCSB, care au remizat în deplasare cu Sepsi OSK. Antrenorul etapei a fost ales Gheorghe Hagi, care are și doi elevi în echipa ideală.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a șasea din play-off şi play-out, aleasă de Liga Profesionistă de Fotbal la finalul rundei, citează Agerpres.

Portar

Răzvan Sava (CFR 1907 Cluj) – Foarte sigur pe toată durata meciului. A avut la finalul lui o intervenție excepțională, care a conservat victoria echipei sale.

Fundași

Mihai Popescu (Farul Constanța) – În ultimele etape a evoluat în dreapta defensivei, dar a rămas același fotbalist de bază al echipei, atât în apărare, cât și în faza ofensivă a jocului.

Igor Armaș (FC Voluntari) – Fără greșeală! Oferă siguranță echipei sale în momentele dificile.

Valerică Gaman (FC Hermannstadt) – A marcat primul gol al partidei, dar nu acesta rămâne principalul merit.

Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Evoluție solidă, gol marcat. Revine încet-încet la o formă sportivă pe măsura calităților sale.

Mijlocași

Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Un mijlocaș extrem de tehnic și cu o bună știință a jocului.

Panagiotis Tachtsidis (CFR 1907 Cluj) – A pasat inteligent pentru golul victoriei.

Eric Omondi (UTA Arad) – Eroul meciului! Ce mai poate fi spus dincolo de a te ridica în picioare și a-i aplauda întreaga evoluție?

Atacanți

Sebastian Mailat (FC Botoșani) – A revenit după o accidentare gravă cu o poftă de gol greu de anticipat. A marcat în ultimele partide ale echipei sale.

Kevin Luckassen (UTA Arad) – Golul desprinderii morale! Este un atacant extrem de periculos pentru orice defensivă.

Louis Munteanu (Farul Constanța) – Un fotbalist încântător! Dincolo de golul marcat, a strălucit de aproape fiecare dată când a atins mingea.

Antrenor

Gheorghe Hagi (Farul Constanța – FOTO) – Echipa sa a obșinut cel mai mare număr de puncte în play-off și a urcat pe locul secund, grație unei strategii manageriale perfecte.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button